Takket være stærke samarbejdspartnere som Færgen og Team Bornholm er Born Fondo i stand til at tilbyde meget attraktive priser på samlede pakker med rejse, ophold og deltagelse.

 

Vi råder over lækre ferielejligheder få minutters gang fra Gudhjem centrum, og fine dobbeltværelser med havudsigt fra toppen af byen.

 

Hvis I er fire mennesker, kan I for blot 1.195 kr. få færge Ystad - Rønne med bil tur/retur, ophold i ferielejlighed i to nætter, og deltagelse i Bornfondo. Rengøring, strømforbrug og afbestillingsforsikring er med i prisen.

 

Hvis I kun er to og foretrækker romantiske og komfortable omgivelser, kan I opgradere til et dobbeltværelse på Pension Koch for blot i alt 1.995 kr. Det er inklusive alle fordelene foroven - plus en lækker morgenmadsbuffet.

 

Uanset hvad I vælger er det værd at overveje at gøre en lang weekend ud af eventyret, for det koster bare et par hundrede kroner pr. person at udvide opholdet til tre nætter.

 

Hvis I bestiller i god tid er der endnu flere at spare, for de første 150 der køber en pakke får nemlig gratis deltagelse i bjergenkeltstarten om lørdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs alt om pakkerejser hos vores partner Team Bornholm og bestil direkte på deres hjemmeside.

TILMELDING

Hvis du ikke har behov for transport og ophold, men kun ønsker at tilmelde dig løbet, kan du gøre det gennem Sportstiming her.