TILMELD DIG ALLEREDE NU 25 & 26 MAJ 2019

En Gran Fondo er en uforglemmelig styrkeprøve med bjergene og sine egne kræfter, og huskes også altid for skøn natur, begejstrede tilskuere og perfekte forhold.

 

Med perfekte forhold mener vi rammer, som du normalt skal deltage i et professionelt cykelløb for at opleve. Vejene er afspærrede eller ensrettede. Stemningen er i top. Faciliteterne fremragende. Velkommen til Born Fondo.

PAKKEREJSE
KUN LØB

Bjergløbet er på 123 km og består af fire runder. Samlet antal højdemeter: Over 1700!

 

Du kommer op ad den stejle hovedgade i Gudhjem, ned ad Danmarks eneste rigtige bjergvej med hårnålesving, prøver kræfter med nogle af landets skrappeste bakker, og har forhåbentlig overskud til at nyde den fantastiske udsigt til klipper og hav.

 

Forholdene og sikkerheden er i top under hele løbet med afspærrede og ensrettede veje - og masser af tilskuere og stemning.

BJERGLØBET
ENKELTSTARTEN

Danmarks eneste bjergenkeltstart er blot på 8,3 km, - men det er de vildeste kilometer du nogensinde har prøvet kræfter med i Danmark.

 

Direkte efter starten i idylliske Vang bliver du kastet op ad den formentlig skrappeste stigning i hele landet. Snart følger små, insisterende bakker, når den smukke og smalle vej snor og bugter sig forbi mægtige Hammershus. Så kører du forbi Danmarks eneste bjergsø inden opløbet sender dig op mod toppen af Hammerknuden - vær forberedt på stigninger, der rammer 20%.

SE BJERGLØBET

På ridewithgps

kan du se hele ruten i detaljer inkl. højdemeter.

SE ENKELTSTARTEN

Tjek også den korte

rute fra Vang til

Hammerknuden.

TILMELD DIG NU

Hvis du ikke har behov for transport og ophold, men kun ønsker at tilmelde dig løbet, kan du gøre det gennem Sportstiming her.

Læs alt om pakkerejser hos vores partner Team Bornholm og bestil direkte på deres hjemmeside.

Løb sponsorer

Klub sponsorer

FAQ
TILMELD
RESULTATER
OM OS
RUTEN